SOMMARLOVS-

DANSARNA

Dansläger i Hägersten 2023
Sommarens roligaste veckor! 

Dagsläger med tema dans!

När:     

                v. 25 (4 dagar) 6-8 år* FULLT

                v. 26 (5 dagar) 8-10 år* FULLT

                v.27 (5 dagar) 8-10 år*

* Barn som är ett år yngre/äldre än gruppens åldersindelning är också välkomna. Vi är flexibla vid önskemål om grupp

* En reservlista är öppen för v.25 och v.26 

Var: Mälarhöjdens skolas aula och utflykter i närområdet

Tider: Lämning ca 9.00, hämtning ca 15.00 

Gruppstorlek: 10 – 20 barn och 2 lägerledare/danstränare

Pris:        v.25 (4 dagar) 2100kr

                v. 26 (5 dagar) 2500kr

                v. 27 (5 dagar) 2500kr

Sommarlovsdansarna

 

Om oss

Sommarlovsdansarna ett dagsläger under sommarlovets första veckor för alla barn som gillar att röra på sig. Dagarna består av 2 danslektioner i form av show-, musikal- och barndans. Här krävs ingen erfarenhet utan vi lägger nivån efter gruppen. Utöver dansen gör vi massvis med roliga aktiviteter, inomhus vid regn och utomhus vid sol. Vi har picknick, går på skattjakt, pysslar, spelar teater och leker! En dag besöker vi Aspuddens Laserdome och testar på att spela laserspel. 

Har du frågor? maila info@sommarlovsdansarna.se

Det här är vi!

 

Hej!

Vi heter Melina och Olivia och vi är två glada, energifyllda och snälla tjejer som älskar att dansa. Vi är båda uppvuxna i Mälarhöjden och har gått i samma klass och dansat på Balettakademin tillsammans . I sommar har vi tagit examen från våra universitets-studier och drömmer om att driva företag tillsammans. I sommar är det vår tur att utveckla och fortsätta driva vårt alldeles egna kollo Sommarlovsdansarna som vi startade föregående år. Vi är så glada om ni vill vara med!

Melina Rosendahl

Melina är 22 år och studerar företagsekonomi på Uppsala Universitet. Hon har dansat på dansskolorna Lasse Kürlers, Base23, Balettakademin och Uppsala Danscenter. Melina har sedan tidigare erfarenheter av att arbeta med barn. Hon har arbetat både som barnskötare och lärarvikarie på Johan Skytteskolan i Älvsjö och som ledare i Bamsegympa i Nacka komun. Melina har även varit danstränare/ ungdomsledare på Sports Heart Academy. 

Olivia Rydsund

Olivia är 22 år och studerar Service Management på Lunds Universitet. Hon har sedan barnsben dansat på dansskolorna Balettakademin, Base23 och House of Shapes. På somrarna har hon gått ett flertal danskurser på Kungliga Operan. Olivia är van vid sommarlovsläger och förutom som deltagare på dansläger har hon varit barnledare och hjälpt till på seglarskolorna SSK samt MSK. Olivia har studerat kurser med fokus på ledarskap och brinner för att alla alltid ska känna sig sedda och välkomna. 

Här kommer vi hålla till:

MÄLARHÖJDENS SKOLA

Mälarhöjdens skola är en stor, vacker och lekfull skola i Hägerstensområdet. Här har både Melina och Olivia spenderat 10 skolår tillsammans. Mälarhöjdens skola har en skolgård, lekpark, fotbollsplan och mycket mer! 

AULAN

I aulan på Mälarhöjdens skola sker majoriteten av Sommarlovsdansarnas inomhusaktiviteter. Här har vi alla danslektioner framför speglar. Salen har också en stor, fin scen där vi uppträder inför föräldrarna sista dagen. 

GROPEN

Ca 10 minuters promenad från Mälarhöjdens skola ligger Gropen. Vid soliga dagar kan det hända att Sommarlovsdansarna är här och dansar och spelar musik ur högtalare. Gropen är också en fantastisk plats för picknickar och lekar. På bilden firar vi midsommar i förväg tillsammans.  

Detta ingår: 

 – 10 danslektioner

– Aktiviteter hela dagarna

– Mellanmål som mackor och frukt

– Laserdome i Aspudden inkl. lunch

– Show för föräldrar, släkt och vänner

– Sommarlovsdansarnas egna T-shirt

 

Sommarlovsdansarna – en del av Aktivt Njutbart AB

Våra dansläger arrangeras av och faktureras från Aktivt Njutbart AB – ett event- och fastighetsbolag. Org.nr: 556657-5980. Innehar F-skattebevis.

Om ni vill kontakta oss:

Ring 070-941 38 08 eller 072-161 47 12 eller skicka e-post till info@sommarlovsdansarna.se

Följ oss på instagram

@sommarlovsdansarna